Politie Leuven moet tussenbeide komen na bizar incident aan Leuvense Vaart: "Man sneed plots in zijn eigen lichaam"

Politie Leuven moet tussenbeide komen na bizar incident aan Leuvense Vaart: "Man sneed plots in zijn eigen lichaam"

Politie Leuven moet tussenbeide komen na bizar incident aan Leuvense Vaart: "Man sneed plots in zijn eigen lichaam"

De politie van Leuven is gisterenavond moeten uitrukken naar de Leuvense Vaart voor een opmerkelijk incident. De oproep kwam van een groep jongeren langs de Aarschotsesteenweg, die samen aan het vissen waren. Ze raakten er in gesprek met een dertiger aan de overkant van de Vaart die, net als hen, ook aan het vissen was. Niet veel later sprong de man in zijn ondergoed het water in om de jongeren aan de overkant een zak visvoer te bezorgen. Daarna zwom ie terug naar zijn eigen kant. Daar haalde hij een mes boven om wat trucjes te demonstreren, en sneed zich oppervlakkig in zijn eigen lichaam. Toen hij daarna zijn spullen bij elkaar nam om over de brug opnieuw naar de jongeren toe te gaan, vertokken de jongeren en belden ze de politie. De dertiger liet zich zonder problemen boeien, hij werd later overgebracht naar de crisisopvang in Gasthuisberg.

Gerelateerd nieuws

 • Proces-Appeltans start morgen in Leuven: 55 mensen en instanties stellen zich burgerlijke partij

  Proces-Appeltans start morgen in Leuven: 55 mensen en instanties stellen zich burgerlijke partij

 • Familie Appeltans niet aanwezig op langverwachte eerste procesdag

  Familie Appeltans niet aanwezig op langverwachte eerste procesdag

 • 29ste editie van Afrika Filmfestival start vanavond in Leuven: "Aandacht voor Afrikaanse diaspora en Afrika als continent"

  29ste editie van Afrika Filmfestival start vanavond in Leuven: "Aandacht voor Afrikaanse diaspora en Afrika als continent"

 • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

 • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"