Justitie

Politie verspreidt robotfoto van overvaller frituur Oomske in Leuven

embed
door Laura Clays De politie is nog altijd op zoek naar de vier mannen die twee maanden geleden frituur Oomske in Leuven probeerden te overvallen. Ze heeft een robotfoto verspreid van 1 van de daders en vraagt iedereen die meer informatie heeft om zich te melden. 


Op woensdag 18 september rond kwart voor 9 dringen de 4 mannen frituur Oomske op de Diestsesteenweg in Leuven binnen. Een van hen heeft een mes bij zich waarmee hij de uitbater bedreigt. De mannen zijn alle vier tussen 1m70 en 1m80 groot, zijn rond de 20 jaar en hebben een zwarte huidskleur. Ze zijn allemaal in het zwart gekleed. Na de overval zijn twee daders te voet gevlucht en twee met de fiets. Van een van hen is nu een robotfoto gemaakt. Het gaat om een man van ongeveer 1m80. Hij heeft een smal gezicht, een smalle neus en kortgeschoren, donker haar. Op het ogenblik van de overval droeg hij zwarte kleren en een lichtblauw, nauw aansluitend hoofddeksel. 


Wie de man herkent of meer informatie heeft, kan contact opnemen met de speurders op het gratis nummer 0800 30 300. De daders moesten uiteindelijk wegvluchten zonder buit.