Portland en Hooverphonic genomineerd voor de MIA's

Portland en Hooverphonic genomineerd voor de MIA's

Portland en Hooverphonic genomineerd voor de MIA's

Jente Pironet uit Scherpenheuvel-Zichem is met zijn band Portland genomineerd voor de MIA's, de Music Industry Awards in de categorie doorbraak en alternatief. Afgelopen zomer speelde Portland nog in The Barn op Rock Werchter. Het recept van de groep is de samenzang van Jente en Sarah in combinatie met een akoestische gitaar en elektronische muziek. Ook Hooverphonic met zangeres Luka uit Wijgmaal is genomineerd in de categorie beste groep. In mei volgend jaar trekt het trio naar Rotterdam voor het Eurosongfestival. Op 6 februari weten we wie de MIA's binnenhaalt, de belangrijkste Vlaamse muziekprijzen.

Gerelateerd nieuws

  • Floerebrug, Kosmosbrug en De Witte Brug. De 7 nieuwe bruggen in het Demerbekken kregen een naam: "Inspiratie gehaald uit omgeving en Ernest Claes"

    Floerebrug, Kosmosbrug en De Witte Brug. De 7 nieuwe bruggen in het Demerbekken kregen een naam: "Inspiratie gehaald uit omgeving en Ernest Claes"

  • Sterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers mee naar Olympische Spelen: "Heel vereerd om te mogen koken op Olympisch niveau"

    Sterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers mee naar Olympische Spelen: "Heel vereerd om te mogen koken op Olympisch niveau"

  • Tijdelijk maïsdoolhof op locatie van nieuw stadspark in Scherpenheuvel-Zichem

    Tijdelijk maïsdoolhof op locatie van nieuw stadspark in Scherpenheuvel-Zichem

  • Maurice Engelen van Praga Khan staat op 13 september op het podium van Lo For Life

    Maurice Engelen van Praga Khan staat op 13 september op het podium van Lo For Life

  • Aanleg Stadspark in Scherpenheuvel loopt vertraging op na meerdere bezwaarschriften: Ook het aangekondigde nieuwe skatepark zal later klaar zijn

    Aanleg Stadspark in Scherpenheuvel loopt vertraging op na meerdere bezwaarschriften: Ook het aangekondigde nieuwe skatepark zal later klaar zijn