Provincie promoot haar natuurgebieden met nieuwe app 'Buur Natuur'

Provincie promoot haar natuurgebieden met nieuwe app 'Buur Natuur'

Provincie promoot haar natuurgebieden met nieuwe app 'Buur Natuur'

De provincie Vlaams-Brabant lanceert samen met het Leuvense communicatiebureau Bridgeneers een app voor op je gsm om haar natuurgebieden te promoten. Buur Natuur heet de app, het is een soort van mobiele wandelgids voor 10 natuurgebieden in de provincie, waarvan 6 in onze regio. Het gaat om de Grote Getevallei, Demerbroeken, Meldertbos en de Mene-Jordaanvallei, De Wijngaardberg, Doode Bemde en Silsombos. Wie de app downloadt, krijgt voor elk natuurgebied een wandeling voorgesteld. Op de route zijn verschillende zendertjes geïnstalleerd, wanneer je er voorbij wandelt, maken ze verbinding  met je telefoon en verschijnen er weetjes op je scherm. Meer informatie over de app, vind je hier

Gerelateerd nieuws

 • Is premierschap De Wever breekpunt? Theo Francken (N-VA): "Wij hebben geen breekpunten, hopelijk tegen oktober regering"

  Is premierschap De Wever breekpunt? Theo Francken (N-VA): "Wij hebben geen breekpunten, hopelijk tegen oktober regering"

 • Vlaams-Belang is wel de grootste partij geworden voor het Europees Parlement

  Vlaams-Belang is wel de grootste partij geworden voor het Europees Parlement

 • Open Vld is de verliezer van de verkiezingen, maar houdt in onze regio al bij al nog stand: "Gevolg van brokkenparcours"

  Open Vld is de verliezer van de verkiezingen, maar houdt in onze regio al bij al nog stand: "Gevolg van brokkenparcours"

 • Groen verliest, maar flirt niet met de kiesdrempel: "Onze thema's niet op de agenda gekregen"

  Groen verliest, maar flirt niet met de kiesdrempel: "Onze thema's niet op de agenda gekregen"

 • CD&V incaseert lichte verliezen, maar blijft zetels wel behouden

  CD&V incaseert lichte verliezen, maar blijft zetels wel behouden