Proxy Delhaize in Schaffen sluit definitief de deuren

Proxy Delhaize in Schaffen sluit definitief de deuren

Proxy Delhaize in Schaffen sluit definitief de deuren

De Proxy Delhaize in Schaffen is definitief gesloten. Als reden geven de uitbaters onder meer mee dat almaar meer concurrerende winkels ook de deuren openen op zondagen en feestdagen en het dat voor hen moeilijk maakt. Ook de geplande wegenwerken aan Schoonaerde en de stijgende prijzen zorgen mee voor een onzekere toekomst. Verder zijn er volgens de uitbaters ook problemen met het gebouw. Daarom hebben ze besloten om de winkel definitief te sluiten. Ook de vestiging van Buurtslagers die in het pand gevestigd was, stopt ermee.

Gerelateerd nieuws

  • Paradeplein morgen en overmorgen afgesloten voor militaire oefening op citadel van Diest

    Paradeplein morgen en overmorgen afgesloten voor militaire oefening op citadel van Diest

  • 10e editie van Supermercado in Diest moet voor zuiderse sfeer zorgen in de stad: "Door de voorspelde regen wordt de 'Playa' dit jaar een 'Plaza, maar alle activiteiten kunnen gewoon doorgaan"

    10e editie van Supermercado in Diest moet voor zuiderse sfeer zorgen in de stad: "Door de voorspelde regen wordt de 'Playa' dit jaar een 'Plaza, maar alle activiteiten kunnen gewoon doorgaan"

  • Diest zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria van Ontmoetingscentrum S.O.K

    Diest zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria van Ontmoetingscentrum S.O.K

  • Politie verspreidt beelden van man die banden van 31 voertuigen platgestoken heeft in Diest

    Politie verspreidt beelden van man die banden van 31 voertuigen platgestoken heeft in Diest

  • Maurits Vande Reyde (Open Vld): "De kiezer heeft duidelijk gekozen voor een ander beleid, wij zijn nationaal afgestraft"

    Maurits Vande Reyde (Open Vld): "De kiezer heeft duidelijk gekozen voor een ander beleid, wij zijn nationaal afgestraft"