Regie der gebouwen gaat olifant tegenover Africamuseum restaureren

Regie der gebouwen gaat olifant tegenover Africamuseum restaureren

Regie der gebouwen gaat olifant tegenover Africamuseum restaureren

De regie der gebouwen gaat de olifant die tegenover het Africamuseum staat restaureren. De regie der gebouwen is de vastgoedbeheerder van de federale staat. Het standbeeld raakte in de loop van de jaren beschadigd doordat de interne structuur uitzette. Daardoor zijn er nu barsten in de olifant en die worden door het koude weer alleen maar groter. De echte werken starten in maart en duren ongeveer vier maanden, ze kosten 130.000 euro.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

 • Everzwijnen blijven schade aanrichten in Tervuren, gemeente roept nogmaals op om everzwijnen in buurt van woningen te melden

  Everzwijnen blijven schade aanrichten in Tervuren, gemeente roept nogmaals op om everzwijnen in buurt van woningen te melden

 • Defecte printer legt woning in de Edouard Hubertilaan in Tervuren in de as

  Defecte printer legt woning in de Edouard Hubertilaan in Tervuren in de as

 • Markt van Tervuren verhuist deze maand naar Hoornzeelstraat, Kerkstraat en Kasteelstraat

  Markt van Tervuren verhuist deze maand naar Hoornzeelstraat, Kerkstraat en Kasteelstraat

 • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

  Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

 • Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

  Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"