Schitterende nieuwe muurschildering in hartje Leuven

Schitterende nieuwe muurschildering in hartje Leuven

Schitterende nieuwe muurschildering in hartje Leuven

We gaan eruit met mooie beelden uit Leuven, want de studentenstad heeft er een nieuwe muurschildering bij. Je kan het werk bewonderen aan de ingang van het Tweebronnengebouw in de Rijschoolstraat, waar de bibliotheek en het stadsarchief gevestigd zijn. Het kunstwerk heet "daydreamer" en toont een meisje dat in het zonnetje ligt te genieten van een boek. Het is een samenwerking van de Leuvense organisatie Treepack, die openbare ruimtes origineel wil opsmukken, en kunstenaar Toon van Ishoven. 


Meer informatie op https://streetartcities.com/

Gerelateerd nieuws

 • Proces-Appeltans start morgen in Leuven: 55 mensen en instanties stellen zich burgerlijke partij

  Proces-Appeltans start morgen in Leuven: 55 mensen en instanties stellen zich burgerlijke partij

 • Familie Appeltans niet aanwezig op langverwachte eerste procesdag

  Familie Appeltans niet aanwezig op langverwachte eerste procesdag

 • 29ste editie van Afrika Filmfestival start vanavond in Leuven: "Aandacht voor Afrikaanse diaspora en Afrika als continent"

  29ste editie van Afrika Filmfestival start vanavond in Leuven: "Aandacht voor Afrikaanse diaspora en Afrika als continent"

 • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

 • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"