Skatepark in Diest opent half juni

Skatepark in Diest opent half juni

Skatepark in Diest opent half juni

Skaters in Diest mogen hun knielappen weer bovenhalen, want het nieuwe skatepark krijgt stilaan vorm. Normaal gezien zou het tegen half juni moeten klaar zijn. Een beetje later dan voorzien, maar door de coronamaatregelen heeft de firma uit Nederland de werken een tijdje moeten stilleggen. Nu die weer hervat zijn, is het einde in zicht. Want alleen het beton moet nog gegoten worden. 

Gerelateerd nieuws

  • Nieuw blotevoetenpad in Diest: "Impuls om buiten spelen aan te moedigen”

    Nieuw blotevoetenpad in Diest: "Impuls om buiten spelen aan te moedigen”

  • Begin mei opnieuw beversafari aan Webbekomsbroek in Diest

    Begin mei opnieuw beversafari aan Webbekomsbroek in Diest

  • Luchtfoto's van Landschapspark de Merode: "Ik hou de camera in mijn hand en op het ogenblik dat ik foto's neem laat ik eigenlijk de besturing los"

    Luchtfoto's van Landschapspark de Merode: "Ik hou de camera in mijn hand en op het ogenblik dat ik foto's neem laat ik eigenlijk de besturing los"

  • Woning in Montgomerystraat in Diest onbewoonbaar na keukenbrand, bewoners kunnen huis veilig verlaten

    Woning in Montgomerystraat in Diest onbewoonbaar na keukenbrand, bewoners kunnen huis veilig verlaten

  • Oxfam België zet de studentenwinkels van de keten vandaag in de kijker. "In de middag verkopen wij voor de oxfam. Wij doen dat al 18 maanden, iedere week, iedere maandag, de hele middag eigenlijk."

    Oxfam België zet de studentenwinkels van de keten vandaag in de kijker. "In de middag verkopen wij voor de oxfam. Wij doen dat al 18 maanden, iedere week, iedere maandag, de hele middag eigenlijk."