Snelrecht voor verdachte van poging tot fietsdiefstal aan station van Aarschot

Snelrecht voor verdachte van poging tot fietsdiefstal aan station van Aarschot

Snelrecht voor verdachte van poging tot fietsdiefstal aan station van Aarschot

Een 28-jarige man die verdacht wordt van een poging fietsdiefstal in het station van Aarschot, is door het parket gedagvaard via de procedure van de snelle dagvaarding. Op camerabeelden is te zien hoe hij afgelopen vrijdag rond zich heen keek en een zadelpen bij een eerste fiets stal. Die gebruikte hij om verschillende draaibewegingen te maken om een slot van een andere fiets te breken. Toen iemand anders in de fietsenstalling kwam, stopte hij en wandelde hij terug richting de perrons.
De politie van Aarschot kon inmiddels een verdachte identificeren. Hij werd gearresteerd en meegenomen naar het politiekantoor. Hij had onder meer twee heroïnepijpjes en een multitool op zak. Midden mei moet hij zich voor de correctionele rechtbank verantwoorden voor de diefstal, de poging diefstal en het bezit van verdovende middelen.

Gerelateerd nieuws

 • Infrabel schuift tunnel onder spoorlijn in Langdorp

  Infrabel schuift tunnel onder spoorlijn in Langdorp

 • Komend weekend eindejaarsexpo van Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst met werken van meer dan 500 kunstenaars uit onze regio

  Komend weekend eindejaarsexpo van Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst met werken van meer dan 500 kunstenaars uit onze regio

 • De 38ste editie van de Zomerzoektocht van het Davidsfonds zakt af naar Aarschot

  De 38ste editie van de Zomerzoektocht van het Davidsfonds zakt af naar Aarschot

 • Ook Aarschot voorziet studeerplek voor blokkende studenten: "gratis goodiebag voor elke student"

  Ook Aarschot voorziet studeerplek voor blokkende studenten: "gratis goodiebag voor elke student"

 • Man (31) uit Scherpenheuvel-Zichem aangehouden voor drugshandel in Aarschot: "Ook moeder betrapt, zij was op de hoogte van de feiten"

  Man (31) uit Scherpenheuvel-Zichem aangehouden voor drugshandel in Aarschot: "Ook moeder betrapt, zij was op de hoogte van de feiten"