Speciale eenheden uitgerukt na bedreigingen van 49-jarige man in Huldenberg

Speciale eenheden uitgerukt na bedreigingen van 49-jarige man in Huldenberg

Speciale eenheden uitgerukt na bedreigingen van 49-jarige man in Huldenberg

Politie Voer en Dijle en de speciale eenheden zijn van gisteren moeten uitrukken naar de Holstheide in Huldenberg, nadat een man van 49 bedreigingen had geuit. Hij werd in de loop van de dag gearresteerd en was op het ogenblik van zijn arrestatie ook alleen thuis. Wel toonde de man zich enorm weerspannig tegenover de politie en de speciale eenheden. Hij was niet gewapend. Er vielen geen gewonden, maar er waren wel meerdere ziekenwagens en een mug aanwezig. De Holstheide werd, ter hoogte van boerderij Hof ter Vaeren, urenlang afgezet. Wat er is gebeurd, is vandaag nog altijd onduidelijk.

Gerelateerd nieuws

 • Aantal inbraken in Glabbeek de voorbije 10 jaar fors gedaald

  Aantal inbraken in Glabbeek de voorbije 10 jaar fors gedaald

 • BPost plaatst drie nieuwe pakjesautomaten in Oud-Heverlee

  BPost plaatst drie nieuwe pakjesautomaten in Oud-Heverlee

 • Twintigste flitsmarathon volop aan de gang, nog tot morgenvroeg extra snelheidscontroles

  Twintigste flitsmarathon volop aan de gang, nog tot morgenvroeg extra snelheidscontroles

 • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

 • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"