Speelpleinwerking in Aarschot geschorst door mogelijke coronabesmetting

Speelpleinwerking in Aarschot geschorst door mogelijke coronabesmetting

Speelpleinwerking in Aarschot geschorst door mogelijke coronabesmetting

In Aarschot is De Vakantieclub in school Elzenhof vanaf morgen geschorst, omdat één van de kinderen getest wordt op corona. In het gezin van het kind is al een andere besmetting vastgesteld, en dus besliste de stad om de speelpleinwerking stil te leggen. De stad gaat alle ouders persoonlijk op de hoogte brengen. De speelpleinwerking op de andere locaties in de stad kan wel gewoon doorgaan, omdat zij niet in contact zijn geweest met de andere kinderen en monitoren. De uitslag van de coronatest zou morgenavond bekend moeten zijn. Daarna gaat de stad kijken of de vakantieclub in Elzenhof opnieuw kan opstarten. In tussentijd vraagt ze ouders wel om de gezondheid van hun kinderen goed in de gaten te houden.

Gerelateerd nieuws

  • Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot

    Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot

  • Aarschots figurentheaterfestival Boze Wolf gaat morgen weer van start: "Topartiesten uit de hele wereld zakken af naar Vlaams-Brabant"

    Aarschots figurentheaterfestival Boze Wolf gaat morgen weer van start: "Topartiesten uit de hele wereld zakken af naar Vlaams-Brabant"

  • Stormschade in onze regio: tientallen oproepen voor afgebroken takken en omgewaaide bomen

    Stormschade in onze regio: tientallen oproepen voor afgebroken takken en omgewaaide bomen

  • Bloesems bekijken? In Aarschot kan het met traditionele huifkar: "Dit had ik nog niet meegemaakt"

    Bloesems bekijken? In Aarschot kan het met traditionele huifkar: "Dit had ik nog niet meegemaakt"

  • Twee verdachten gearresteerd in onderzoek naar gewapende overval op gokkantoor Ladbrokes in Aarschot: "Loketbediende en overvaller blijken beste vrienden"

    Twee verdachten gearresteerd in onderzoek naar gewapende overval op gokkantoor Ladbrokes in Aarschot: "Loketbediende en overvaller blijken beste vrienden"