Studentenhuis in Blijde Inkomststraat Leuven ontruimd nadat rook uit dak komt

Studentenhuis in Blijde Inkomststraat Leuven ontruimd nadat rook uit dak komt

Studentenhuis in Blijde Inkomststraat Leuven ontruimd nadat rook uit dak komt

Vlakbij het Ladeuzeplein in Leuven, in de Blijde Inkomststraat, is vanmorgen brand ontstaan in een studentenhuis. Het vuur brak uit op het terras van de bovenste verdieping. De brandweer was snel ter plaatse en had de vlammen ook onmiddellijk onder controle. Er geraakte niemand gewond en de schade bleef beperkt. Een smeulende sigaret is vermoedelijk de oorzaak van de brand, maar dat moet nog verder onderzocht worden. Er werd tijdelijk een perimeter ingesteld en het verkeer moest een uur lang omrijden.

Gerelateerd nieuws

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

    Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

    Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

    Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"