Tiense Suikerfabriek zet nu zondag deuren open voor exclusieve rondleiding

Tiense Suikerfabriek zet nu zondag deuren open voor exclusieve rondleiding

Tiense Suikerfabriek zet nu zondag deuren open voor exclusieve rondleiding

De Tiense Suikerfabriek opent nu zondag haar deuren voor de Dag van de Landbouw. Wie interesse heeft om te weten te komen hoe de fabriek haar suiker produceert, kan die dag een exclusieve rondleiding volgen. Daarnaast zullen er ook landbouwmachines en verschillende tractoren tentoongesteld staan. Voor de allerkleinsten zijn er ook springkastelen en circusartiesten aanwezig. De rondleiding starten om 10 u. 's ochtends op het Bietenplein, en loopt door tot en met 16.15 u. Inschrijven is niet verplicht. 

Gerelateerd nieuws

 • Bart Kaell sluit Langste dag in Tienen spetterend af: "Blij dat ook veel jonge mensen enthousiast waren"

  Bart Kaell sluit Langste dag in Tienen spetterend af: "Blij dat ook veel jonge mensen enthousiast waren"

 • Tienen plaatst vanaf september extra mobiele camera's in zones 30 en 50: "Alle inkomsten uit boetes gaan naar verkeersveiligheidsfonds"

  Tienen plaatst vanaf september extra mobiele camera's in zones 30 en 50: "Alle inkomsten uit boetes gaan naar verkeersveiligheidsfonds"

 • 41 bedrijven uit Vlaams-Brabant krijge duurzaamheidscertificaat van Voka: "Allemaal ons steentje bijdragen aan beter leefmilieu"

  41 bedrijven uit Vlaams-Brabant krijge duurzaamheidscertificaat van Voka: "Allemaal ons steentje bijdragen aan beter leefmilieu"

 • Werken aan spoorwegovergang zorgen voor stevige files in Testelt, handelaars ontvangen minder klanten

  Werken aan spoorwegovergang zorgen voor stevige files in Testelt, handelaars ontvangen minder klanten

 • Tienen Anders is nieuwe stadslijst in suikerstad met huidig schepen Wim Bergé en lijsttrekker Nele Daenen: "Wij doen het op andere manier"

  Tienen Anders is nieuwe stadslijst in suikerstad met huidig schepen Wim Bergé en lijsttrekker Nele Daenen: "Wij doen het op andere manier"