Tiense Vesten vanaf vrijdag weer open

Tiense Vesten vanaf vrijdag weer open

Tiense Vesten vanaf vrijdag weer open

Komende vrijdag worden de Tiense Vesten opnieuw opengesteld voor het verkeer. Door werken ter hoogte van de Slachthuisstraat, zijn die nu afgesloten tussen de Oplintersepoort en de Sint-Truidensepoort. Normaal gezien hadden de Vesten opnieuw moeten openen begin deze maand, maar de werken liepen vertraging op. Vanaf vrijdag 12 juli gaan de vesten weer open, enkel de Slachthuisstraat zelf zal ter hoogte van de Vesten afgesloten blijven en dat tot oktober. Tegen de zomer van 2020 moeten alle werken aan de ring klaar zijn.

Gerelateerd nieuws

  • Dieven stelen voor 13.000 euro aan werkmateriaal in Vissenaken: "We werken weer een tijdje voor niets"

    Dieven stelen voor 13.000 euro aan werkmateriaal in Vissenaken: "We werken weer een tijdje voor niets"

  • Vooruit Tienen wil dat stad werk maakt van parking in Grimde: "Parkeerdruk is hoog"

    Vooruit Tienen wil dat stad werk maakt van parking in Grimde: "Parkeerdruk is hoog"

  • Stad Tienen start met "fietsbieb" waar kinderen tot 12 voor 20 euro per jaar fiets kunnen huren: "Omdat ze snel te groot zijn voor hun fiets"

    Stad Tienen start met "fietsbieb" waar kinderen tot 12 voor 20 euro per jaar fiets kunnen huren: "Omdat ze snel te groot zijn voor hun fiets"

  • RZ Tienen dient nieuwe omgevingsvergunning in voor bouw nieuwbouwcampus aan St.-Jan-site: "Op vlak van bereikbaarheid zetten we grote stap vooruit"

    RZ Tienen dient nieuwe omgevingsvergunning in voor bouw nieuwbouwcampus aan St.-Jan-site: "Op vlak van bereikbaarheid zetten we grote stap vooruit"

  • Werken Oplinter: "Bij 1300 huizen in Oplinter loopt het afvalwater de beek in."

    Werken Oplinter: "Bij 1300 huizen in Oplinter loopt het afvalwater de beek in."