Tijdelijke verkeerslichten langs Schaffensestraat in Diest door nieuwe nutsleidingen

Tijdelijke verkeerslichten langs Schaffensestraat in Diest door nieuwe nutsleidingen

Tijdelijke verkeerslichten langs Schaffensestraat in Diest door nieuwe nutsleidingen

In Diest zijn vandaag werken langs de Schaffensestraat van start gegaan, daar plaatst de stad tijdelijke verkeerslichten aan het kruispunt met de Schoenmakersstraat. Een aannemer legt daar deze week nieuwe nutsleidingen in opdracht van netbeheerder Fluvius. Ook fietsers zullen rekening moeten houden met de tijdelijke verkeerslichten, voetgangers moeten via het zebrapad oversteken om de werf te mijden. Als alles vlot verloopt, zijn ze werken nu vrijdag al afgerond.

Gerelateerd nieuws

  • Duizenden bezoekers krijgen unieke blik achter de schermen op het militair domein van Schaffen: "Mensen weten nog altijd niet precies wat we doen"

    Duizenden bezoekers krijgen unieke blik achter de schermen op het militair domein van Schaffen: "Mensen weten nog altijd niet precies wat we doen"

  • Groen Diest is ambitieus, wil Grote Markt onder handen nemen en de stad mee besturen: "Iedereen die aan politiek doet wil in een meerderheid belanden"

    Groen Diest is ambitieus, wil Grote Markt onder handen nemen en de stad mee besturen: "Iedereen die aan politiek doet wil in een meerderheid belanden"

  • Nieuwe jongerenplek in Diest 'Textuur' opent in oktober

    Nieuwe jongerenplek in Diest 'Textuur' opent in oktober

  • Morgen opendeurdag op militair domein in Schaffen met demonstraties van onder meer de Federale Politie

    Morgen opendeurdag op militair domein in Schaffen met demonstraties van onder meer de Federale Politie

  • Jaarverslag politiezone Demerdal: Bijna één op vijf bestuurders te snel bij mobiele controles, inwoners voor meer dan een miljoen euro opgelicht via internet

    Jaarverslag politiezone Demerdal: Bijna één op vijf bestuurders te snel bij mobiele controles, inwoners voor meer dan een miljoen euro opgelicht via internet