Truckshow met 600 truckers

Truckshow met 600 truckers

Truckshow met 600 truckers

Net geen 600 deelnemende trucks uit binnen-en buitenland. Zo groot is de jaarlijkse Truckshow in Bekkevoort ondertussen geworden. De opbrengst gaat traditiegetrouw naar verschillende goeie doelen. Zaterdag konden andersvaliden een rondrit maken met de trucks. Zondag werd dan weer een leuke familiedag voor de truckers en hun gezin. Ook de peter van het evenement, Marijn Devalk, beter gekend als Balthasar Boma van FC De Kampioenen, kon op deze 34e editie niet ontbreken.

Gerelateerd nieuws

 • Infrabel schuift tunnel onder spoorlijn in Langdorp

  Infrabel schuift tunnel onder spoorlijn in Langdorp

 • Komend weekend eindejaarsexpo van Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst met werken van meer dan 500 kunstenaars uit onze regio

  Komend weekend eindejaarsexpo van Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst met werken van meer dan 500 kunstenaars uit onze regio

 • De 38ste editie van de Zomerzoektocht van het Davidsfonds zakt af naar Aarschot

  De 38ste editie van de Zomerzoektocht van het Davidsfonds zakt af naar Aarschot

 • Ook Aarschot voorziet studeerplek voor blokkende studenten: "gratis goodiebag voor elke student"

  Ook Aarschot voorziet studeerplek voor blokkende studenten: "gratis goodiebag voor elke student"

 • Man (31) uit Scherpenheuvel-Zichem aangehouden voor drugshandel in Aarschot: "Ook moeder betrapt, zij was op de hoogte van de feiten"

  Man (31) uit Scherpenheuvel-Zichem aangehouden voor drugshandel in Aarschot: "Ook moeder betrapt, zij was op de hoogte van de feiten"