Twintigtal kinderen uit Kessel-Lo moet terugkeren van sportkamp na buikpijn en misselijkheid

Twintigtal kinderen uit Kessel-Lo moet terugkeren van sportkamp na buikpijn en misselijkheid

Twintigtal kinderen uit Kessel-Lo moet terugkeren van sportkamp na buikpijn en misselijkheid

De twee jongste groepen van badmintonclub Blauwput Omnisport uit Kessel-Lo zijn vroeger dan voorzien, ziek naar huis teruggekeerd van hun sportkamp. Het gaat om 18 kinderen. De club is op kamp in Tongerlo, in de Kempen, op de Sportasite. Zowat heel de groep had gisteren plots buikpijn, verschillende kinderen moesten braken. Ze werden gisteren door de ouders opgehaald, vier jongeren van de oudere groep hadden vandaag dezelfde symptomen. Het Federaal Agentschap voor voedselveiligheid is ook ter plaatse gekomen. De dokters onderzoeken nu wat de exacte oorzaak is. Zowel een voedselvergiftiging als een virus zijn mogelijk.

Gerelateerd nieuws

 • UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiënten met zeldzame ziekten gericht te helpen

  UZ Leuven combineert verschillende soorten zorg om patiƫnten met zeldzame ziekten gericht te helpen

 • "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

  "Geen intentie om De Valk te ontruimen en geen sprake van overbodig geweld bij ontruiming tijdelijk rectoraat", zegt burgemeester Ridouani

 • Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

  Zowat alle 99 bewoners wzc De Ravestein blijven thuis op verkiezingsdag met medisch attest: "Veel mensen interesseert het niet meer"

 • Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

  Leuvenaar Pieter Sisk plaatst zich voor 800 meter op Olympische Spelen

 • Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"

  Exit door grote poort voor Speelster van het Jaar Marie Detruyer (OH Leuven): "Ik verlaat OHL toch ook met pijn in het hart"