Vader en broer Sanda Dia nemen het woord op proces: "Wij blijven zitten met vragen"

Vader en broer Sanda Dia nemen het woord op proces: "Wij blijven zitten met vragen"

Vader en broer Sanda Dia nemen het woord op proces: "Wij blijven zitten met vragen"

De vader en broer van Sanda Dia hebben op het proces-Reuzegom het woord genomen. De vader zei dat hij geen haat heeft, maar wel wil dat ze hun verantwoordelijkheid nemen. Hij is boos op de Reuzegommers, maar ook op hun ouders. "Misschien heeft hij ingestemd met een doop, maar niet met een marteling tot de dood", aldus de vader. De broer zei dat hij niet zeker is dat hij een "sorry" kan aanvaarden als niet alle vragen beantwoord zijn. Hij heeft nog twee vragen: wie heeft er vissaus toegediend, en wie heeft de professor aan de garageboxen eerder op de dag wandelen gestuurd toen ze bezorgd was. "Daar hebben we nog altijd geen antwoorden op", aldus de broer.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

    Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

    Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

    Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"