Vandalen vernielen venster van Leuvens studentencafé In Den Boule, dat tot 2018 uitvalsbasis van Reuzegom was

Vandalen vernielen venster van Leuvens studentencafé In Den Boule, dat tot 2018 uitvalsbasis van Reuzegom was

Vandalen vernielen venster van Leuvens studentencafé In Den Boule, dat tot 2018 uitvalsbasis van Reuzegom was

Vandalen hebben een raam van het bekende studentencafé In Den Boule vernield. Het café was de uitvalsbasis van studentenclub Reuzegom. De feiten speelden zich volgens de politie af tussen 3 uur vannacht en half 12 deze middag. Een verdachte is er op dit moment nog niet, een link met het protest tegen de straf van de Reuzegommers is dus ook nog niet duidelijk. De Reuzegommers werden eind vorige maand veroordeeld voor mensonterende behandeling en onopzettelijke doding van Sanda Dia, ze kregen werkstraffen tot 300 uur en boetes van 400 euro. Die uitspraak blijft dus duidelijk voor beroering zorgen. Want vandaag maakte Joris Van Cauter, de advocaat van één van de Reuzegommers, ook bekend dat er vanmorgen een dreigbrief in z'n brievenbus zat, nadat ie eerder al een telefoontje vol nazi-gezangen kreeg.  

Gerelateerd nieuws

 • Opvallende, rode wegmarkeringen aan station van Leuven moeten omgeving veiliger maken: "maatregel na dodelijk ongeval in februari"

  Opvallende, rode wegmarkeringen aan station van Leuven moeten omgeving veiliger maken: "maatregel na dodelijk ongeval in februari"

 • OH Leuven spreekt met drie sportief directeurs, toekomst Óscar García blijft onzeker: "Er moeten veel zaken veranderen"

  OH Leuven spreekt met drie sportief directeurs, toekomst Óscar García blijft onzeker: "Er moeten veel zaken veranderen"

 • Het nieuwe Ateleir RE-NÉ opent in Leuven: "Leuven is de perfecte locatie om Vlaanderen, Wallonië en Brussel samen te brengen."

  Het nieuwe Ateleir RE-NÉ opent in Leuven: "Leuven is de perfecte locatie om Vlaanderen, Wallonië en Brussel samen te brengen."

 • Buitengezette klant gooit fles aceton naar portier Bierkelder in Leuven, politie pakt dader op

  Buitengezette klant gooit fles aceton naar portier Bierkelder in Leuven, politie pakt dader op

 • Technisch directeur Gyorgy Csepregi vertrekt bij Beerschot, ligt de weg open naar OH Leuven?

  Technisch directeur Gyorgy Csepregi vertrekt bij Beerschot, ligt de weg open naar OH Leuven?