Vaste waarde verdwijnt op Oude Markt in Leuven: Café Komeet is definitief dicht

Vaste waarde verdwijnt op Oude Markt in Leuven: Café Komeet is definitief dicht

Vaste waarde verdwijnt op Oude Markt in Leuven: Café Komeet is definitief dicht

Café Komeet op de Oude Markt in Leuven is definitief dicht. Dat maakt de huidige eigenaar van het café zelf bekend op z'n Facebookpagina. 13 jaar heeft ie hard gewerkt in het café, zo schrijft ie, maar de tijd, de energie en het enthousiasme dat ik heb gegeven zijn niet meer in evenwicht. De laatste jaren zijn de kosten en lasten almaar hoger geworden en is het onleefbaar geworden. De eigenaar zoekt geen overnemer en bedankt ook alle collega's. En zo verdwijnt er dus na 20 jaar Café Komeet een vaste waarde op de Oude Markt.

Gerelateerd nieuws

  • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

    11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

    Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

    Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

    Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

    Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"