Volksfiguur en oprichter van iconische meubelzaak Frans Serré (88) overleden

Volksfiguur en oprichter van iconische meubelzaak Frans Serré (88) overleden

Volksfiguur en oprichter van iconische meubelzaak Frans Serré (88) overleden

In het rusthuis Dommelhof in Tielt-Winge is gisteren Frans Serré overleden. Hij is de oprichter van de iconische meubelzaak op de Tieltseweg in Rillaar. Frans is gestorven in het bijzijn van zijn familie. In 1958 startte hij samen met zijn vrouw de meubelwinkel. De zaak is nu al een tijdje in handen van de oudste dochter. Frans zette niet alleen de meubelverkoop op de kaart, maar hij was ook bezieler van de Faboersfeesten zo'n 20 jaar geleden. Een week lang kermis met wielerwedstrijden. Maar ook in het veldrijden was hij geen onbekende. Voor de nieuwjaarscross naar Baal verhuisde, organiseerde Frans op 1 januari een veldrit in Rillaar. Hij was een volksfiguur die ook graag wel eens pintjes ging drinken op café. Frans werd 88 jaar oud.

Gerelateerd nieuws

  • Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot

    Komende maanden werken aan drie bruggen op ring van Aarschot

  • Aarschots figurentheaterfestival Boze Wolf gaat morgen weer van start: "Topartiesten uit de hele wereld zakken af naar Vlaams-Brabant"

    Aarschots figurentheaterfestival Boze Wolf gaat morgen weer van start: "Topartiesten uit de hele wereld zakken af naar Vlaams-Brabant"

  • Stormschade in onze regio: tientallen oproepen voor afgebroken takken en omgewaaide bomen

    Stormschade in onze regio: tientallen oproepen voor afgebroken takken en omgewaaide bomen

  • Bloesems bekijken? In Aarschot kan het met traditionele huifkar: "Dit had ik nog niet meegemaakt"

    Bloesems bekijken? In Aarschot kan het met traditionele huifkar: "Dit had ik nog niet meegemaakt"

  • Twee verdachten gearresteerd in onderzoek naar gewapende overval op gokkantoor Ladbrokes in Aarschot: "Loketbediende en overvaller blijken beste vrienden"

    Twee verdachten gearresteerd in onderzoek naar gewapende overval op gokkantoor Ladbrokes in Aarschot: "Loketbediende en overvaller blijken beste vrienden"