Voorbereidende werken voor fietsbrug over Vierarmenkruispunt in Tervuren gestart

Voorbereidende werken voor fietsbrug over Vierarmenkruispunt in Tervuren gestart

Voorbereidende werken voor fietsbrug over Vierarmenkruispunt in Tervuren gestart

In Tervuren zijn de voorbereidende werken gestart voor de nieuwe fiets- en voetgangersbrug over het Vierarmenkruispunt. Die maakt deel uit van de fietssnelweg F29 tussen Leuven en Brussel, en moet ervoor zorgen dat fietsers en voetgangers vanaf volgend jaar veilig het kruispunt kunnen oversteken. Door de werken is één rijstrook van de Tervurenlaan afgesloten, en ook fietsers moeten een omleiding volgen.

Gerelateerd nieuws

 • Everzwijnen blijven schade aanrichten in Tervuren, gemeente roept nogmaals op om everzwijnen in buurt van woningen te melden

  Everzwijnen blijven schade aanrichten in Tervuren, gemeente roept nogmaals op om everzwijnen in buurt van woningen te melden

 • Defecte printer legt woning in de Edouard Hubertilaan in Tervuren in de as

  Defecte printer legt woning in de Edouard Hubertilaan in Tervuren in de as

 • Markt van Tervuren verhuist deze maand naar Hoornzeelstraat, Kerkstraat en Kasteelstraat

  Markt van Tervuren verhuist deze maand naar Hoornzeelstraat, Kerkstraat en Kasteelstraat

 • Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

  Ijsbar Mokkatoff! in Tervuren verbiedt laptops in zaak: "Mensen zaten hier soms drie uur en bestelden maar één koffie"

 • Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"

  Tervuren vindt akkoord met Regie der Gebouwen over erfpacht Bootjeshuis, Koninklijke Moestuin en archeologische site met Sint-Hubertuskapel: "Willen sites nieuw leven inblazen"