Voorlopig geen jonge ooievaars aan Webbekoms Broek, touw aan poot is boosdoener

Voorlopig geen jonge ooievaars aan Webbekoms Broek, touw aan poot is boosdoener

Voorlopig geen jonge ooievaars aan Webbekoms Broek, touw aan poot is boosdoener

Voorlopig ziet het er niet naar uit dat er dit jaar jonge ooievaars gaan komen aan het bezoekerscentrum van het Webbekoms Broek. Het centrum verwachtte vorige maand al jongen, er was toen wellicht ook een nest, maar die zijn er nooit gekomen. Vermoedelijk is papa ooievaar te zwak door een koordje dat aan zijn poot hangt. Een eind verderop, in het wachtbekken, zijn er wel jonge ooievaars gespot, maar dan kan je niet dichtbij komen.

Gerelateerd nieuws

  • 10e editie van Supermercado in Diest moet voor zuiderse sfeer zorgen in de stad: "Door de voorspelde regen wordt de 'Playa' dit jaar een 'Plaza, maar alle activiteiten kunnen gewoon doorgaan"

    10e editie van Supermercado in Diest moet voor zuiderse sfeer zorgen in de stad: "Door de voorspelde regen wordt de 'Playa' dit jaar een 'Plaza, maar alle activiteiten kunnen gewoon doorgaan"

  • Diest zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria van Ontmoetingscentrum S.O.K

    Diest zoekt nieuwe uitbater voor cafetaria van Ontmoetingscentrum S.O.K

  • Politie verspreidt beelden van man die banden van 31 voertuigen platgestoken heeft in Diest

    Politie verspreidt beelden van man die banden van 31 voertuigen platgestoken heeft in Diest

  • Maurits Vande Reyde (Open Vld): "De kiezer heeft duidelijk gekozen voor een ander beleid, wij zijn nationaal afgestraft"

    Maurits Vande Reyde (Open Vld): "De kiezer heeft duidelijk gekozen voor een ander beleid, wij zijn nationaal afgestraft"

  • Alle leerlingen van lagere scholen in Diest krijgen voortaan zonnecrème van stad: "Zo zijn kinderen altijd beschermd tegen zon"

    Alle leerlingen van lagere scholen in Diest krijgen voortaan zonnecrème van stad: "Zo zijn kinderen altijd beschermd tegen zon"