Vrouw valt agenten aan

Vrouw valt agenten aan

Vrouw valt agenten aan

Tijdens een verkeerscontrole in de Frans Smeyersstraat in Scherpenheuvel-Zichem heeft een vrouw van 21 twee agenten aangevallen. De feiten dateren van maandagmiddag. De vrouw uit Tielt-Winge had geen rijbewijs of identiteitskaart bij. Toen de agenten een speekseltest wilden afnemen om te weten of ze drugs had genomen, ging ze volledig door het lint. Ze sloeg, stampte en beet de agenten. Ook haar passagier, een man van 28 uit Aarschot vocht mee. Met de hulp van een voorbijganger konden de agenten de vrouw in bedwang houden. De man is gevlucht met het voertuig en wordt nog opgespoord.

Gerelateerd nieuws

  • Sterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers mee naar Olympische Spelen: "Heel vereerd om te mogen koken op Olympisch niveau"

    Sterrenchef Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers mee naar Olympische Spelen: "Heel vereerd om te mogen koken op Olympisch niveau"

  • Tijdelijk maïsdoolhof op locatie van nieuw stadspark in Scherpenheuvel-Zichem

    Tijdelijk maïsdoolhof op locatie van nieuw stadspark in Scherpenheuvel-Zichem

  • Maurice Engelen van Praga Khan staat op 13 september op het podium van Lo For Life

    Maurice Engelen van Praga Khan staat op 13 september op het podium van Lo For Life

  • Aanleg Stadspark in Scherpenheuvel loopt vertraging op na meerdere bezwaarschriften: Ook het aangekondigde nieuwe skatepark zal later klaar zijn

    Aanleg Stadspark in Scherpenheuvel loopt vertraging op na meerdere bezwaarschriften: Ook het aangekondigde nieuwe skatepark zal later klaar zijn

  • Schietincident: Meerdere schoten gelost bij mislukte overval op nachtwinkel Blue Moon in Scherpenheuvel

    Schietincident: Meerdere schoten gelost bij mislukte overval op nachtwinkel Blue Moon in Scherpenheuvel