Week van de vrijwilliger afgetrapt door minister Koen Geens

Week van de vrijwilliger afgetrapt door minister Koen Geens

Week van de vrijwilliger afgetrapt door minister Koen Geens

In de sociale school in Heverlee is vanmiddag in aanwezigheid van minister Koen Geens de aftrap gegeven van de week van de vrijwilliger. Om die week in de verf te zetten, plaatste Beweging.net 500 kartonnen figuurtjes doorheen de school. En dat zorgde even voor paniek. Er is hier een Guerillia-beweging! Maurice, geen paniek. Dat zijn vrijwilliger." De bordjes zijn kartonnen foto's van echte vrijwilligers. Je vindt ze ook terug in allerlei woonzorgcentra in onze regio of in bijvoorbeeld de wereldwinkel. In totaal werden doorheen Leuven 2500 van die kartonnen figuurtjes verspreid. Een overrompeling van vrijwilligers dus. En da's nu net de boodschap die erachter zit.

Gerelateerd nieuws

 • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

 • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

 • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

 • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

 • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

  Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"