Werken Aarschotsesteenweg in Tienen starten morgen: verkeer moet twee weken omrijden via Diestsesteenweg

Werken Aarschotsesteenweg in Tienen starten morgen: verkeer moet twee weken omrijden via Diestsesteenweg

Werken Aarschotsesteenweg in Tienen starten morgen: verkeer moet twee weken omrijden via Diestsesteenweg

Morgen starten de werken op de Aarschotsesteenweg in Tienen. Daardoor zal er twee weken lang heel wat verkeershinder zijn. Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt het wegdek over een afstand van 1.1 kilometer tussen het Rozenhof en Begrafenissen Rummens. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werken gewoon door, voor gemotoriseerd verkeer is er een lange omleiding via Sint-Joris-Winge, Bekkevoort en Glabbeek. Dat zal waarschijnlijk ook zorgen voor een drukkere ochtend- en avondspits aan de Diestsesteenweg. Ook bussen van De Lijn rijden om. 

Gerelateerd nieuws

 • Bart Kaell sluit Langste dag in Tienen spetterend af: "Blij dat ook veel jonge mensen enthousiast waren"

  Bart Kaell sluit Langste dag in Tienen spetterend af: "Blij dat ook veel jonge mensen enthousiast waren"

 • Tienen plaatst vanaf september extra mobiele camera's in zones 30 en 50: "Alle inkomsten uit boetes gaan naar verkeersveiligheidsfonds"

  Tienen plaatst vanaf september extra mobiele camera's in zones 30 en 50: "Alle inkomsten uit boetes gaan naar verkeersveiligheidsfonds"

 • 41 bedrijven uit Vlaams-Brabant krijge duurzaamheidscertificaat van Voka: "Allemaal ons steentje bijdragen aan beter leefmilieu"

  41 bedrijven uit Vlaams-Brabant krijge duurzaamheidscertificaat van Voka: "Allemaal ons steentje bijdragen aan beter leefmilieu"

 • Werken aan spoorwegovergang zorgen voor stevige files in Testelt, handelaars ontvangen minder klanten

  Werken aan spoorwegovergang zorgen voor stevige files in Testelt, handelaars ontvangen minder klanten

 • Tienen Anders is nieuwe stadslijst in suikerstad met huidig schepen Wim Bergé en lijsttrekker Nele Daenen: "Wij doen het op andere manier"

  Tienen Anders is nieuwe stadslijst in suikerstad met huidig schepen Wim Bergé en lijsttrekker Nele Daenen: "Wij doen het op andere manier"