Werken in centrum van Keerbergen vanaf vrijdag klaar, openingsfeest op zaterdag 29 juni

Werken in centrum van Keerbergen vanaf vrijdag klaar, openingsfeest op zaterdag 29 juni

Werken in centrum van Keerbergen vanaf vrijdag klaar, openingsfeest op zaterdag 29 juni

Vanaf vrijdag zijn de werken in het centrum van Keerbergen klaar. Het verkeer kan dan opnieuw via de Haachtsebaan van de rotonde aan de Tremelobaan naar de Mechelsebaan rijden. Ook de Stationsstraat en de Putsebaan zijn vanaf vrijdag weer open.


Dankzij de heraanleg is er nu meer ruimte voor voetgangers en fietsers in het centrum van Keerbergen, en ook de terrassen van de horecazaken zijn groter geworden. Daarnaast zijn er 65 nieuwe bomen, en is een groot deel van het centrum onthard. De gloednieuwe fontein op het Gemeenteplein zal pas vanaf 29 juni werken. Dan organiseren de gemeente en de lokale economieraad een openingsfeest. Naast de fontein wordt ook de straat dan officieel ingehuldigd. De hele namiddag vindt er straatanimatie plaats in het centrum, zoals circusacts en dansoptredens. 's Avonds vinden er verschillende concerten plaats, onder meer van Wim Soutaer en Gunther Neefs. Alle activiteiten zijn gratis, een volledig overzicht van het programma vind je hieronder:



Programma zaterdag 29 juni:


14 u. tot 19 u.: Straatanimatie met fanfares, circusacts, lichtshow, dansoptredens, kinderanimatie en straattheater. Ook verschillende handelaars en horecazaken nemen deel.


15 u.: Parade met officiële inhuldiging van de straat aan de nieuwe fontein op het Gemeenteplein.


Vanaf 19 u.: Een avondprogramma met volgende optredens:


- 19 u.: Mexiaanse Latin Band "Hector & La Mancha"


- 21.30 u.: Gunther Neefs


- 23 u.: Soulbrothers: Wim Soutaer, Charel Van Domburg en Vincent Goeminne

Gerelateerd nieuws

  • Keerbergse duiven krijgen anticonceptiemiddel toegediend om overlast te verminderen

    Keerbergse duiven krijgen anticonceptiemiddel toegediend om overlast te verminderen

  • 80 jaar geleden speelde Keerbergen belangrijke rol in WOII, gemeenteraadslid Maarten Gabriels wil nu herdenking: "Mensen mogen dit niet vergeten"

    80 jaar geleden speelde Keerbergen belangrijke rol in WOII, gemeenteraadslid Maarten Gabriels wil nu herdenking: "Mensen mogen dit niet vergeten"

  • Handelaars blij dat werken dorpskern Keerbergen erop zitten: "Centrum is veel gezelliger, maar werken hebben lang geduurd"

    Handelaars blij dat werken dorpskern Keerbergen erop zitten: "Centrum is veel gezelliger, maar werken hebben lang geduurd"

  • Nieuw reglement begraafplaatsen in Keerbergen: enkel naaste familie mag nog aanwezig zijn bij de begraving van de kist

    Nieuw reglement begraafplaatsen in Keerbergen: enkel naaste familie mag nog aanwezig zijn bij de begraving van de kist

  • Jacques Vermeire en Peter Piot worden ereburgers van Keerbergen

    Jacques Vermeire en Peter Piot worden ereburgers van Keerbergen