Willy Sommers, Greg Van Avermaet en Christoff stuurden al een filmpje om Robbe te steunen voor zijn zware operatie

Willy Sommers, Greg Van Avermaet en Christoff stuurden al een filmpje om Robbe te steunen voor zijn zware operatie

Willy Sommers, Greg Van Avermaet en Christoff stuurden al een filmpje om Robbe te steunen voor zijn zware operatie

Willy Sommers, Greg Van Avermaet en Christoff hebben allemaal al een persoonlijke boodschap naar de 9-jarige Robbe Duron uit Hoegaarden gestuurd om hem te steunen voor zijn zware operatie. Robbe is geboren met een open rug en heeft al verschillende operaties moeten ondergaan en revalidaties moeten volgen om te leren stappen . Nu moet hij opnieuw onder het mes, anders belandt hij heel snel in een rolstoel. Zijn twee onderbenen zullen rechtgezet worden maar de revalidatie zal nog veel zwaarder worden zegt zijn mama Jolien vandeven: "Robbe moet eind mei een redelijk stevige operatie ondergaan. In de zin van, de operatie valt wel mee, maar daarna moet hij tien dagen volledig in de gips aan zijn beide benen en nog 4 dagen kleine gipsen. Waardoor hij daarna eigenlijk ook nog eens heel veel moed en wilskracht nodig heeft om opnieuw te leren stappen, of toch terug anders te leren stappen." Om alles voor Robbe wat makkelijker te maken doen de ouders een oproep aan alle idolen van Robbe om een warme boodschap door te sturen en met succes. Willy Sommers, Greg Van Avermaet, Christoff en Maksim Stojanac stuurde al een filmpje door en binnekort mag hij op bezoek gaan bij de premier, Alexander De Croo maar Robbe heeft nog wat idolen: "De Romeo's, de Nachtwacht, Remco Evenepoel, Jasper Stuyven." De ouders van Robbe kunnen bijna niet geloven hoeveel reactie er op de oproep is en ze zijn blij dat mensen mee in het verhaal willen stappen.

Gerelateerd nieuws

  • 5 zusters Mariadal gaan op zoek naar nieuwe bestemming voor klooster: "Wij zijn eindig, we willen dat onze waarden worden verdergezet"

    5 zusters Mariadal gaan op zoek naar nieuwe bestemming voor klooster: "Wij zijn eindig, we willen dat onze waarden worden verdergezet"

  • Hoegaarden deelt gratis vallen voor Aziatische hoornaars uit

    Hoegaarden deelt gratis vallen voor Aziatische hoornaars uit

  • Hoegaarden en Bierbeek houden elkaar in evenwicht in spannend duel (1-1)

    Hoegaarden en Bierbeek houden elkaar in evenwicht in spannend duel (1-1)

  • Reacties na Hoegaarden-Bierbeek: "Hopen op een OHL-scenario, degradatie zou een ramp zijn voor ons"

    Reacties na Hoegaarden-Bierbeek: "Hopen op een OHL-scenario, degradatie zou een ramp zijn voor ons"

  • Schorsing kinderdagverblijven Mamoeti en L'olifant in Rommersom tot in juli verlengd

    Schorsing kinderdagverblijven Mamoeti en L'olifant in Rommersom tot in juli verlengd