Zeepkistenrace is succes in Herent: "Gas open en gaan!"

Zeepkistenrace is succes in Herent: "Gas open en gaan!"

Zeepkistenrace is succes in Herent: "Gas open en gaan!"

In Herent stond vandaag de 4de editie van zeepkistenrace "De Helling Van Vlaanderen" op het menu. Meer dan 20 waaghalzen zoefden de Sigarenberg in Winksele af in een zelfgemaakte zeepkist, een traject van net geen 1 kilometer lang.  Ze werden beoordeeld op originaliteit en snelheid, en vooral die laatste categorie werd erg serieus genomen.

Gerelateerd nieuws

 • Maak kennis met Ryu Demuyser uit Herent, amper 14 en al vice-Europees kampioen BMX: "Olympische Spelen is uiteindelijke doel"

  Maak kennis met Ryu Demuyser uit Herent, amper 14 en al vice-Europees kampioen BMX: "Olympische Spelen is uiteindelijke doel"

 • Trefpunt Dellepark in Herent vernieuwd met rolstoelvriendelijke picknickbanken en speelzone voor kinderen en kleuters

  Trefpunt Dellepark in Herent vernieuwd met rolstoelvriendelijke picknickbanken en speelzone voor kinderen en kleuters

 • Leuvense stadskinderen maken kennis met het boerderijleven: "Wij hebben frambozen geproefd, koeien gezien en ook een pasgeboren kalf."

  Leuvense stadskinderen maken kennis met het boerderijleven: "Wij hebben frambozen geproefd, koeien gezien en ook een pasgeboren kalf."

 • Bakkerij 't Graantje in Veltem wordt zesde vestiging van Bakkerij Gielis in onze regio

  Bakkerij 't Graantje in Veltem wordt zesde vestiging van Bakkerij Gielis in onze regio

 • Tientallen gezinnen hebben last van ondergelopen kelders in Herent: "We denken dat stopzetten waterwinning de oorzaak is"

  Tientallen gezinnen hebben last van ondergelopen kelders in Herent: "We denken dat stopzetten waterwinning de oorzaak is"