Zes Oost-Brabantse medailles op EK indoor atletiek: titels voor Elien Vekemans en Kwinten Cools

Zes Oost-Brabantse medailles op EK indoor atletiek: titels voor Elien Vekemans en Kwinten Cools

Zes Oost-Brabantse medailles op EK indoor atletiek: titels voor Elien Vekemans en Kwinten Cools

Onze regio heeft liefst zes medailles in de wacht kunnen slepen op het Belgisch kampioenschap indoor atletiek in Louvain-La-Neuve. Elien Vekemans en Kwinten Cools pakten de titel, vier andere Oost-Brabanders kwamen met een zilveren medaille naar huis. Op Vekemans stond geen maat in het polsstokspringen, net als op Leuvenaar Kwinten Cools in het kogelstoten. DCLA'er Pieter Sisk werd dan weer knap 2de op de 800 meter. Nog zilver was er voor Elie Bacari en David Boda. Noor Koekelkoren tot slot werd knap tweede op de 60 horden. Ben Broeders haalde geen medaille, hij geraakte in het polsstokspringen niet over z'n aanvangshoogte van 5 meter 40, Broeders herstelt wel van ziekte.

Gerelateerd nieuws

 • 11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

  11.000 orchideeën voor medewerkers UZ Leuven: "Het zijn geen makkelijke tijden voor het zorgpersoneel, maar zo tonen we onze appreciatie"

 • Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

  Rode Kruis wil met opbrengst jaarlijkse pleisteractie nieuw gebouw in Leuven kopen: "Belangrijk omdat wij als afdeling gratis EHBO-cursussen aanbieden"

 • Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

  Omgevingsvergunning AB Inbev ingetrokken door Raad voor Vergunningsbetwistingen

 • Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

  Voka Vlaams-Brabant lanceert escaperoom: "Wij als hackers kunnen met een naam of een telefoonnummer al heel veel doen."

 • Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"

  Woningen worden niet duurder: "We lijken een plafond bereikt te hebben"