Zwaar verdict voor Frédéric Duplus: OHL-kapitein breekt scheenbeen

Zwaar verdict voor Frédéric Duplus: OHL-kapitein breekt scheenbeen

Zwaar verdict voor Frédéric Duplus: OHL-kapitein breekt scheenbeen

Slecht nieuws voor OHL want kapitein Frédéric Duplus heeft in het duel tegen Sint-Truiden maandag z'n scheenbeen gebroken. De Fransman werd gisteravond al geopereed en zal zeker enkele maanden out zijn, maar hoelang precies weet Leuven nog niet. Het is voor Duplus al de tweede, zware blessure dit seizoen. In de openingswedstrijd tegen Eupen begin augustus blesseerde hij zich aan de knie. Toen werd gevreesd voor een afwezigheid van een half jaar, maar de flankverdediger raakte in recordtijd fit. Nog geen drie maanden later maakte ie z'n rentree tegen Zulte Waregem. Helaas voor OHL is het nu z'n captain dus opnieuw voor een tijd kwijt.

Gerelateerd nieuws

  • Stormschade in onze regio: tientallen oproepen voor afgebroken takken en omgewaaide bomen

    Stormschade in onze regio: tientallen oproepen voor afgebroken takken en omgewaaide bomen

  • Bloesems bekijken? In Aarschot kan het met traditionele huifkar: "Dit had ik nog niet meegemaakt"

    Bloesems bekijken? In Aarschot kan het met traditionele huifkar: "Dit had ik nog niet meegemaakt"

  • Dieven gaan voor tweede keer in enkele maanden tijd aan de haal met dure machines van Elsen Traktor: "Grote klap voor ons"

    Dieven gaan voor tweede keer in enkele maanden tijd aan de haal met dure machines van Elsen Traktor: "Grote klap voor ons"

  • Twee verdachten gearresteerd in onderzoek naar gewapende overval op gokkantoor Ladbrokes in Aarschot: "Loketbediende en overvaller blijken beste vrienden"

    Twee verdachten gearresteerd in onderzoek naar gewapende overval op gokkantoor Ladbrokes in Aarschot: "Loketbediende en overvaller blijken beste vrienden"

  • 38e editie van Appelbloesemjogging vindt vrijdag plaats in Gelrode

    38e editie van Appelbloesemjogging vindt vrijdag plaats in Gelrode