Zware vechtpartij na minivoetbaltoernooi in Glabbeek: man naar ziekenhuis met gebroken neus

Zware vechtpartij na minivoetbaltoernooi in Glabbeek: man naar ziekenhuis met gebroken neus

Zware vechtpartij na minivoetbaltoernooi in Glabbeek: man naar ziekenhuis met gebroken neus

Op het minivoetbaltoernooi in Glabbeek is woensdagavond een zware vechtpartij uitgebroken. In totaal waren er 7 mensen bij betrokken, 1 man is naar het ziekenhuis overgebracht met een gebroken neus. Rond half 11 's avonds gebeurt er een zware overtreding tijdens 1 van de wedstrijden op het jaarlijkse nachttoernooi van KVZ Glabbeek. De speler die de fout maakt, krijgt rood, maar de supporters beginnen hem uit te schelden.  Al snel raken de gemoederen verhit en plots staan er 30 spelers en supporters ruzie te maken op het veld. 7 van hen beginnen te vechten en er vallen stevige klappen. De politie komt ter plaatse maar de daders vluchten weg. Ondertussen zijn de 7 mannen geïdentificeerd, politie Hageland onderzoekt de zaak verder.
Deze beelden zijn na het nachttoernooi gemaakt. De feiten hebben niets te maken met het jeugdtoernooi dat op de beelden zichtbaar is.

Gerelateerd nieuws

 • Gerbe Suttels (24) uit Glabbeek maakt beste Gin van België: "Ik volg nooit klassieke cocktails, maar maak altijd eigen receptjes"

  Gerbe Suttels (24) uit Glabbeek maakt beste Gin van België: "Ik volg nooit klassieke cocktails, maar maak altijd eigen receptjes"

 • Opnieuw teistert regen Buitenspeeldag: Glabbeek annuleert vanmidddag alle activiteiten, Linter verandert locatie van speelzone 't Kareeltje naar gemeenteschool van Wommersom

  Opnieuw teistert regen Buitenspeeldag: Glabbeek annuleert vanmidddag alle activiteiten, Linter verandert locatie van speelzone 't Kareeltje naar gemeenteschool van Wommersom

 • Ook Glabbeek blijft niet gespaard van de regenval, onder meer de Ruekenbosstraat in Bunsbeek staat blank

  Ook Glabbeek blijft niet gespaard van de regenval, onder meer de Ruekenbosstraat in Bunsbeek staat blank

 • Ines Theunis (29) van landbouwbedrijf Fines in Glabbeek overleden

  Ines Theunis (29) van landbouwbedrijf Fines in Glabbeek overleden

 • Glabbeek legt 4 straten opnieuw aan en neemt maatregelen tegen wateroverlast: "3.5 miljoen euro subsidies"

  Glabbeek legt 4 straten opnieuw aan en neemt maatregelen tegen wateroverlast: "3.5 miljoen euro subsidies"