Paella, en de kunst van de korst
Paella, met konijn of met kip. Of misschien wel met Ibericovlees, Valenciana of Vegetariana,... Het klinkt allemaal om duimen en vingers af te likken. Na deze aflevering weet ook jij wat soccarat betekent.
Paella, met konijn of met kip. Of misschien wel met Ibericovlees, Valenciana of Vegetariana,... Het klinkt allemaal om duimen en vingers af te likken. Na deze aflevering weet ook jij wat soccarat betekent.
Toevoegen aan startscherm
Deze website heeft een app. Voeg deze toe aan je startscherm om hem te installeren.
1) Druk op de deelknop
2) Druk op 'Zet op beginscherm'
Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.
Kijk dan in onze uitgebreide Cookieverklaring » en ons Privacybeleid » .
We hebben je toestemming nodig om dit formulier te versturen.
We hebben je toestemming nodig.
Het vakje is alvast aangevinkt. Je hoeft enkel je voorkeuren opnieuw op te slaan.