Diest blijft knoeien en mag titel stilaan vergeten na 0-2 verlies tegen Bertem

In eerste provinciale gaat het van kwaad naar erger met Diest. Het verloor gisteren op eigen veld met 0-2 van Bertem. Al na 1 minuut moet de Warandeploeg achtervolgen. Het is Marion die de bezoekers meteen op voorsprong zet na een doelpunt met een stevig buitenspelgeurtje. Twintig minuten voor tijd knalt Feyaerts de 0-2 einduitslag op het bord. Bertem houdt voor het eerst in 12 wedstrijden de 0 en lijkt Diest nu definitief uit de titelrace te slagen. Sinds begin december wonnen de mannen van Guido Brepoels amper twee wedstrijden. De kloof met leider Kampenhout bedraagt met nog 9 wedstrijden voor de boeg 6 punten.