Taekwondotornooi in Diest lokt atleten uit alle uithoeken van de wereld

Taekwondotornooi in Diest lokt atleten uit alle uithoeken van de wereld

Taekwondotornooi in Diest lokt atleten uit alle uithoeken van de wereld

We laten het WK in Leuven achter ons en trekken naar Diest want daar vond dit weekend de 25ste editie van de Keumgang Open plaats. Da's een internationaal taekwondo tornooi waar meer dan 500 atleten uit liefst veertien verschillende landen elkaar bekampen. Zo stonden er atleten uit onder meer Australië, Mozambique en Griekenland op de mat. Maar ook toppers uit onze regio zoals Europees kampioene Hanne Waerzeggers uit Scherpenheuvel, hier met rode helm. De deelnemers gebruiken de wedstrijd als voorbereiding op grote kampioenschappen of als eerste echte test op internationaal niveau. Zowel scheidsrechters, trainers als taekwondoka's zakken maar wat graag af naar het tornooi van organiserende club Keumgang.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

  • Score zondag 14 april

    Score zondag 14 april

  • Geen kers op de taart voor Hendrik Tuerlinckx en coach Kris Eyckmans in afscheidsmatch (3-0): "Zal raar zijn om te komen kijken"

    Geen kers op de taart voor Hendrik Tuerlinckx en coach Kris Eyckmans in afscheidsmatch (3-0): "Zal raar zijn om te komen kijken"

  • Tuur Dens uit Rotselaar plaatst zich met Belgische ploegenachtervolging voor Olympische Spelen van Parijs

    Tuur Dens uit Rotselaar plaatst zich met Belgische ploegenachtervolging voor Olympische Spelen van Parijs

  • STUDIOGESPREK Hendrik Tuerlinckx zet punt achter carrière en blikt ook al vooruit: "Met extra sponsoring aansluiting maken met top 2"

    STUDIOGESPREK Hendrik Tuerlinckx zet punt achter carrière en blikt ook al vooruit: "Met extra sponsoring aansluiting maken met top 2"

  • Reacties na Hoegaarden-Bierbeek: "Hopen op een OHL-scenario, degradatie zou een ramp zijn voor ons"

    Reacties na Hoegaarden-Bierbeek: "Hopen op een OHL-scenario, degradatie zou een ramp zijn voor ons"